Використання онлайн-інструментів в процесі формування інформаційної грамотності - Костирко, Т. М. (My University, 2021)
Проаналізовано можливості використання онлайн-інструментів та ресурсів, які дозволяють організувати співпрацю під час навчального процесу. Розглянуто етапи та напрями співробітництва з використанням онлайн-сервісів. Здійснено огляд інструментів та підготовлено приклади їх застосування на всіх етапах навчального процесу. Продемонстровано переваги використання описаних сервісів.
Костирко, Т. М. Використання онлайн-інструментів в процесі формування інформаційної грамотності / Т. М. Костирко // Матеріали XI всеукр. наук.-практ. конф. "Миколаївщина і Північне Причорномор’я: історія та сучасність", приуроч. до 30-річчя Незалежності України. – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 315–318.
Keywords: онлайн-інструменти; цифрові сервіси; інфомедійна грамотність; медійно-інформаційна культура