Дослідження методів та розробка інформаційної системи раціонального використання трудових та технічних ресурсів порту - Ткаченко, С. О. (My University, 2021)
Дана магістерська робота присвячена науковому дослідженню на тему «Дослідження методів і інформаційних технологій раціонального використання трудових та технічних ресурсів порту». Метою роботи є дослідження методів аналізу інформації для покращення керування трудовими та технічними ресурсами порту. Завданням дослідження є аналіз існуючих методів та механізмів для підвищення продуктивності роботи морського порту. Предметом дослідження є методи аналізу інформації виробітки морського порту. Об’єктом дослідження є процес розподілу трудових та технічних ресурсів морського порту для підвищення продуктивності. Науковою новизною є застосування методів аналізу інформації для підвищення продуктивності обробки вантажів при розподілі трудових та технічних ресурсів порту. Дана дипломна робота викладена на 108 сторінках друкованого тексту, містить 24 рисунки, на яких зображені різноманітні схеми, 26 таблиць, та має 4 додатки, які містять технічне завдання, текст виконаної програми, інструкцію користувача, технічний опис. Список літератури в кількості 22 найменувань. Робота виконана українською мовою.
Ткаченко, С. О. Дослідження методів та розробка інформаційної системи раціонального використання трудових та технічних ресурсів порту : магістерська робота ; спец. 122 “Комп’ютерні науки“ / С. О. Ткаченко ; наук. кер. К. С. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2021. – 108 с.
Keywords: 122 “Комп’ютерні науки“