Некрасов Іван Степанович – організатор технічної освіти в Миколаєві (до 150-річчя від дня народження) - Наливайко, В. С.; Гогоренко, О. А.; Nalyvayko, V. S.; Gogorenko, O. A. (My University, 2021)
Розкривається життєвий шлях Івана Степановича Некрасова, якого справедливо можна вважати організатором технічної освіти в місті Миколаєві. Вчитель російської мови та математики, знавець двох іноземних мов, директор Ремісничого училища, директор Середнього механіко-технічного училища і Вечірнього робочого технікуму, завідувач кафедри, кандидат технічних наук, професор, член правління благодійного товариства, член міської Думи, депутат міської Ради – все це і багато іншого стосується Івана Степановича.
Наливайко, В. С. Некрасов Іван Степанович – організатор технічної освіти в Миколаєві (до 150-річчя від дня народження) / В. С. Наливайко, О. А. Гогоренко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2021. – Вип. 13. – С. 235–245.
Keywords: Індустріальний інститут; Механіко-технічне училище; Некрасов І. С.; Робочий технікум; технічна освіта; industrial institute; mechanical and technical school; Nekrasov I. S.; working technical school; technical education