Концепція ESP (English for Special Purposes) у сфері кораблебудування проектів - Сорокіна, Т. М.; Sorokina, T. M. (My University, 2011)
В роботі розглядається впровадження проектної методики на заняттях ESP. Розглянуто особливості застосування елементів професійно-орієнтованих технологій навчання для спеціальностей кораблебудівного напрямку
Project method at the ESP (English for Special Purposes) in the shipbuilding field
Сорокіна, Т. М. Концепція ESP (English for Special Purposes) у сфері кораблебудування проектів / Т. М. Сорокіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 49–50.
Keywords: технічні терміни; англійська мова; проект; багатоцільовий контейнеровоз; креслення; technical terms; English language; project; multipurpose cagro carrier; drawings