Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів І курсу Факультету економіки моря з дисципліни "Іноземна мова". Денна форма навчання. І семестр - Фатєєва, В. Г.; Кисельова, Т. В. (My University, 2021)
Методичні рекомендації сприяють розвитку навичок усного та писемного спілкування англійською мовою, знайомлять студентів зі спеціальною економічною термінологією, допомагають закріпити граматичний матеріал навчальної програми і формують навички опрацювання поданого матеріалу самостійно. Метою даних методичних рекомендацій є розвиток навичок розуміння, аналізу та перекладу оригінальних текстів економічного напряму, накопичення словникового запасу, удосконалення навичок розмовної і письмової англійської мови, що може бути використано при підготовці фахівців у галузі економіки та менеджменту. Методичні рекомендації призначені для студентів І курсу денної форми навчання факультету економіки моря, які вивчають англійську мову і удосконалюють свої знання.
Фатєєва, В. Г. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів І курсу Факультету економіки моря з дисципліни "Іноземна мова". Денна форма навчання. І семестр / В. Г. Фатєєва, Т. В. Кисельова. – Миколаїв : НУК, 2021. – 49 с.