Філософська антропологія як дисципліна та сфера соціальних досліджень - Коротченко, Д. І.; Гончарова, О. О. (Миколаїв: НУК, 2022)
Аналізується роль дисципліни "філософська антропологія" у всебічному дослідженні строкатої соціальної реальності сьогодення. Робиться спроба наукової рефлексії стосовно ролі цієї специфічної дисципліни в майбутньому.
Коротченко, Д. I. Фiлософська антропологiя як дисциплiна та сфера соцiальних дослiджень / Д. I. Коротченко, О. О. Гончарова // Матеріали І всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Філософські та культурологічні проблеми людства очима студентства". – Миколаїв : НУК, 2018. – С. 56–58.
Keywords: філософська антропологія; сучасність; майбутнє; перспектива; аналіз; реальність