Навчальний посібник з дисципліни "Теплотехнологічні процеси та установки" - Луняка, К. В.; Ардашев, В. О.; Димо, Б. В.; Коновалов, Д. В. (My University, 2018)
Навчальний посібник призначений для вивчення курсу "Теплотехнологічні процеси та обладнання" студентами спеціальності "Теплоенергетика". У посібнику наведені короткі теоретичні відомості щодо теплотехнологічних процесів, будова обладнання, технологічні схеми за участі теплових та тепломасообмінних процесів, таких, як нагрівання, охолодження до звичайних та низьких температур, випарювання, сушіння.
Навчальний посібник з дисципліни "Теплотехнологічні процеси та установки" / К. В. Луняка, В. О. Ардашев, Б. В. Димо, Д. В. Коновалов. – Херсон : НУК, 2018. – 93 с.
Keywords: Теплоенергетика; випарювання; сушіння