Перспективи розвитку електронної торгівлі в Україні - Хмарська, Ірина (My University, 2023)
Україна, незважаючи на кризові явища в економіці, не є виключенням із світових тенденцій розвитку електронної комерції, де даний спосіб ведення бізнесу також розвивається. Проте при аналізі стану та тенденцій розвитку е-комерції в нашій країні, можна стикнутися з деякими труднощами.
Хмарська, І. А. Перспективи розвитку електронної торгівлі в Україні / І. А. Хмарська // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. "Сучасні тренди соціально-економічних перетворень та інтелектуалізації суспільства в умовах сталого розвитку" [Електронний ресурс] / Електрон. дані. – Запоріжжя : НУ «ЗП», 2022. – С. 355–357. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM) ; 12 см. – Назва з тит. екрана.
Keywords: електронна комерція; споживач; типи комерції; інтернет-магазин