Challenges and barriers to effective strategic management in ukraine’s private healthcare sector - Serhiichuk Serhii; Сергійчук Сергій (My University, 2025)
Досліджено основні виклики та бар’єри на шляху до ефективного стратегічного управління в приватному секторі охорони здоров’я України. Проаналізовано організаційні, фінансові, цифрові та регуляторні чинники, що обмежують розвиток клінік та впровадження інноваційних моделей управління. Висвітлено важливість стратегічного планування, цифровізації та сервісної культури для підвищення конкурентоспроможності та якості медичних послуг.
Виклики та бар’єри ефективного стратегічного управління в приватному секторі охорони здоров’я України
Serhiichuk, S. Challenges and barriers to effective strategic management in ukraine’s private healthcare sector = Виклики та бар’єри ефективного стратегічного управління в приватному секторі охорони здоров’я України / S. Serhiichuk // Матеріали наук. екон. читань ''Сталий розвиток в умовах цифрової трансформації економіки'', присвяч. пам’яті першого декана Інженерно-економічного факультету НУК професора В. Ч. Лі та з нагоди 60-річчя економічної освіти на Миколаївщині. – Миколаїв : НУК, 2025. – Т. 1. – С. 397–401.
Keywords: private healthcare; strategic management; barriers and challenges; digitization of healthcare services; management efficiency; приватна охорона здоров’я; стратегічне управління; бар’єри та виклики; цифровізація медичних послуг; ефективність менеджменту