Будова газотурбінного двигуна типу UGT 25000Е - Філоненко О. О.; Харченко В. І. (My University, 2007)
Наведено опис конструкції основних елементів систем, які обслуговують газотурбінний двигун типу UGT 25000Е розробки ДП НВКГ "Зоря"–"Машпроект", установлений на Березовській ГРЕС. Посібник призначений для студентів спеціальностей 7.090506 "Турбіни" та 7.090509 "Суднові енергетичні установки" денної і заочної форм навчання.
Філоненко, О. О. Будова газотурбінного двигуна типу UGT 25000Е : навч. посібник. У 2 ч. Ч. 2. Системи газотурбінного двигуна / О. О. Філоненко, В. І. Харченко. – Миколаїв : НУК, 2007. – 68 с.