Становлення особистості: історичний огляд - Трофименко, Д. С.; Матвієнко, Л. В. (My University, 2019)
У статті досліджено становлення особистості в контексті історії, розглянуто еволюцію становлення та історичного розвитку соціоприродних та правових умов формування людини як особистості.
Трофименко, Д. С. Становлення особистості: історичний огляд / Д. С. Трофименко, Л. В. Матвієнко // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 203–205.
Keywords: індивід; особистість; становлення; процес; свобода; суспільство