Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства виробничої сфери - Акиєв, М. П.; Akiev M. P. (My University, 2023)
Акиєв М. П. «Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства виробничої сфери» – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2023. Розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Виконано аналіз ринку міжкімнатних дверей в Україні та обрано організаційно-правову форму підприємства, що створюється. У практичній частині розроблено бізнес-план створення нового підприємства, який довів високу ефективність проекту.
Development and substantiation of a business plan for the creation of a new enterprise in the production sphere
Акиєв, М. П. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства виробничої сфери = Development and substantiation of a business plan for the creation of a new enterprise in the production sphere : бакалаврська робота ; спец. 051 "Економіка" / М. П. Акиєв ; наук. кер. В. І. Комишник. – Миколаїв : НУК, 2023. – 83 с.