Розроблення інформаційної системи картинної галереї - Єфремова Софія Олегівна (My University, 2025)
Дана кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та розробці інформаційної системи «Картина галерея», яка слугує інструментом для автоматизації процесів управління, зберігання даних та презентації інформації про мистецькі об’єкти. У роботі представлено аналіз предметної області, вимоги до системи, концепція її функціонування та технічний проект. Застосування запропонованих рішень спрямоване на оптимізацію роботи художніх галерей, поліпшення доступу до мистецьких колекцій та створення зручного цифрового середовища для взаємодії користувачів. Робота викладена на 81 сторінках машинописного тексту, містить 20 рисунків, 1 таблицю, 3 додатки, список з 20 використаних джерел. Робота виконана українською мовою.
Єфремова, С. О. Розроблення інформаційної системи картинної галереї : бакалаврська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / С. О. Єфремова ; наук. кер. Н. М. Беркунська. – Миколаїв : НУК, 2025. – 81 с.
Keywords: БД; ІС; Картинна галерея; Hibernate; Spring Data JPA; MySQL; 122 ''Комп’ютерні науки''; Database; Information System; Art Gallery; Entity; Attributes; Hibernate; Spring Data JPA; MySQL