Розробка конструкції форкамери для 4-тактного газового двигуна потужністю 540 кВт - Волошин, Кирило Сергійович (My University, 2020)
В кваліфікаційній роботі «Розробка конструкції форкамери для 4-тактного газового двигуна потужністю 540 кВт». приведений опис конструкції двигуна - прототипу 6ГЧН25/34, виконані розрахунки робочого процесу, теплового балансу та динаміки двигуна, проведений аналіз конструкцій кришок циліндрів ДВЗ, обґрунтовано рішення по застосуванню форкамеро - факельної системи запалювання, яка передбачає наявність в кришці робочого циліндру форкамери. В графічній частині роботи виконані складальне креслення двигуна, кришки циліндру, газового клапана форкамери та робочі креслення клапана форкамери, індикаторна діаграма та діаграми сил, що діють в КШМ.
Волошин, К. С. Розробка конструкції форкамери для 4-тактного газового двигуна потужністю 540 кВт : бакалаврська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / К. С. Волошин ; наук. кер. О. І. Грабовенко. – Первомайськ : ПФ НУК, 2020. – 78 с.
Keywords: газовий двигун; робочий процес; індикаторна діаграма; діаграми сил