Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Економіка торговельного підприємства" - Пулянович Олена Василівна; Парсяк Катерина Володимирівна (My University, 2018)
Наведено загальні відомості про дисципліну, зміст лекційних занять, перелік контрольних питань, перелік завдань для самостійної роботи студентів, поточний та підсумковий модульний контроль успішності, а також список рекомендованої літератури. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання третього курсу, що навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти галузі знань 07 – "Управління та адміністрування", спеціальність 076 – "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітньо-професійна програма "Бізнес і приватне підприємництво".
Пулянович, О. В. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Економіка торговельного підприємства" / О. В. Пулянович, К. В. Парсяк. – Миколаїв : НУК, 2018. – 52 с.