Збірник лабораторних робіт з дисципліни "Напруження та деформації при зварюванні" - Єрмолаєв, Геннадій Володимирович; Лой, Сергій Анатолійович; Лабарткава, Андрій Володимирович (My University, 2004)
Збірник містить лабораторні роботи з дослідження механізму утворення деформацій і напружень при зварюванні та їх експериментального і розрахункового визначення.
Єрмолаєв, Г. В. Збірник лабораторних робіт з дисципліни "Напруження та деформації при зварюванні" / Г. В. Єрмолаєв, С. А. Лой, А. В. Лабарткава. - Миколаїв : НУК, 2004. - 52 с. + ел. копія.
Keywords: напруження при зварюванні; деформація при зварюванні; зварювальне виробництво; технологія зварювання