Специфіка фізичного виховання студентів - Ніколав, К. Г.; Амбросімов, О. А.; Nikolaev, K. G.; Ambrosimov, O. A. (My University, 2009)
У статті розкривається саме чому система фізичного виховання студентства має змінюватись. Висвітлені сильні та слабкі сторони системи державних тестів. Розкриваються засоби та напрямки за допомогою яких повинно розвиватись фізичне виховання студентської молоді. А також, які заходи необхідно впроваджувати спеціалістам фізичного виховання для того, о здоров'я для студентів стало пріоритетним та життєво необхідним
Ніколаєв, К. Г. Специфіка фізичного виховання студентів / К. Г. Ніколаєв, О. А. Амбросімов // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 272–276.
Keywords: здоров'я; якість; фізичне виховання; спорт; зміст; health; quality; physical training; sports; the maintenance; understanding; motivation, an optimality; balance; specificity; correction; research; the computer