Основні стратегії та етапи розвитку навичок академічного читання - Бєлоусова, С. М.; Bieloysova, S. M. (My University, 2019)
Стаття присвячена питанням розвитку навичок академічного читання у студентів немовних спеціальностей, необхідних для розуміння професійно-орієнтованих текстів. Розглянуті основні форми роботи групою. Розкрити стратегії та етапи розвитку навичок академічного читання.
The main strategies and steps of developing the academic reading skills
Бєлоусова, С. М. Основні стратегії та етапи розвитку навичок академічного читання = The main strategies and steps of developing the academic reading skills / С. М. Бєлоусова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2019. – Вип. 12. – С. 3–8.
Keywords: академічне читання; навички читання; стратегії читання; етапи розвитку навичок читання; academic reading; reading strategies; reading skills; steps of developing reading skills