Підвищення надійності та ресурсних показників 4-тактного газового двигуна потужністю 250 кВт за рахунок покращеної конструкції поршня - Чайка Андрій Григорович (My University, 2024)
Пояснювальна записка до кваліфікаційної магістерської роботи на тему «Розробка поршня покращеної конструкції з використанням протизадирного напилення стаціонарного газового двигуна 6ГЧН 18/22 потужністю 250 кВт» складається із Вступу, чотирьох розділів та Додатків – 5 листів креслень формату А1. В пояснювальній записці приведений опис конструкції двигуна прототипу 6ГЧН 18/22 та об’єкту на якому він встановлюється, розрахований робочий процес з визначенням його основних параметрів, приведене обґрунтування розробленої конструкції поршня та виконаний його розрахунок на міцність. Також розроблені заходи з охорони праці і захисту навколишнього середовища. На завершення зроблені загальні висновки по кваліфікаційній роботі. Додатки до пояснювальної записки містять креслення двигуна 6ГЧН 18/22, складальне і робоче креслення поршня, специфікації двигуна та поршня.
Чайка, А. Г. Підвищення надійності та ресурсних показників 4-тактного газового двигуна потужністю 250 кВт за рахунок покращеної конструкції поршня : магістерська робота ; спец. 131 "Прикладна механіка" / А. Г. Чайка ; наук. кер. А. І. Дубовець. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2024. – 70 с.
Keywords: поршень; тронк; робочий процес; охорона праці; захист навколишнього середовища; 131 "Прикладна механіка"; piston; trunk; work process; labor protection; environmental protection