Методичні вказівки до написання та захисту кваліфікаційної роботи магістра для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" - Кувалдіна, О. В.; Деркач, В. М.; Марцінковський, І. Б.; Адаменко, О. О.; Наконечний, І. В.; Дрюков, В. О.; Kuvaldina, Olga; Derkach, Viktor; Martsinkovskyi, Igor; Adamenko, Oksana; Nakonechnyi, Igor; Driukov, Volodymyr (My University, 2021)
Дана навчально-методична розробка містить рекомендації щодо написання та захисту кваліфікаційної роботи магістра зі спеціальності 017 "Фізична культура і спорт". Запропоноване видання містить загальні вимоги до структури та змісту кваліфікаційних робіт, їх написання й оформлення, підготовки та порядку їх захисту. Наведені методичні матеріали дозволять організувати роботу студентів з написання означеної роботи. Для студентів, викладачів, наукових керівників.
Методичні вказівки до написання та захисту кваліфікаційної роботи магістра для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" / О. В. Кувалдіна, В. М. Деркач, І. Б. Марцінковський, О. О. Адаменко, І. В. Наконечний, В. О. Дрюков. – Миколаїв : НУК, 2021. – 44 c.
Keywords: фізична культура; спорт; кваліфікаційна робота магістра