Розрахунок впливу Ташлицької ГАЕС на Олександрівське водосховище у складі трьох гідроагрегатів в турбінному режимі - Рижков, С. С.; Рижков, С. С.; Дятлов, І. С. (My University, 2013)
Встановлено вплив швидкості течії на створення зон циркуляції в руслі річки для випадків роботи двох турбоагрегатів у турбінному режимі.
Рижков, С. С. Розрахунок впливу Ташлицької ГАЕС на Олександрівське водосховище у складі трьох гідроагрегатів в турбінному режимі / С. С. Рижков, С. С. Рижков, І. С. Дятлов // Матеріали VIII Міжнар. наук.-техн. конф. "Проблеми екології та енергозбереження в суднобудуванні". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: Ташлицька ГАЕС; Олександрівське водосховище; гідроагрегати; динамічний тиск; кінетична енергія; турбулентність