Білюк Іван Сергійович - Білоножко К. С.; Панченко Т. С.; Костирко Т. М. (My University, 2025)
Бібліографічний покажчик містить перелік основних наукових та науково-методичних праць Івана Сергійовича Білюка – кандидата технічних наук, доцента, завідувача кафедри автоматики Навчально-наукового інституту автоматики та електротехніки Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. До його складу увійшли монографії, навчальні посібники, методичні вказівки, статті, матеріали доповідей на всеукраїнських та міжнародних науково-технічних конференціях. Відомості про публікації подано мовою оригіналу. Бібліографічний опис праць складено згідно діючих ДСТУ. Всі документи публікуються мовою оригіналу. Для студентів, аспірантів, науковців і спеціалістів різних галузей освіти, науки і виробництва.
Білюк Іван Сергійович [Електронний ресурс] : бібліогр. покажчик / уклад.: К. С. Білоножко, Т. С. Панченко ; за ред. Т. М. Костирко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 35 с. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua.
Keywords: Білюк Іван Сергійович; кафедра автоматики; НУК; бібліографічний покажчик