Актуальні аспекти науково-технічного і соціально-економічного розвитку України: погляд молоді - (:unkn) unknown (My University, 2026)
У збірнику наведені матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і здобувачів вищої освіти. Збірник становить інтерес для наукових працівників, викладачів та студентів.
Актуальні аспекти науково-технічного і соціально-економічного розвитку України: погляд молоді : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і здобувачів вищої освіти / відпов. за вип. Л. О. Гришина. – Миколаїв : НУК, 2026. – 274 с.