Практикум з фінансів підприємств - Рогов, Г. К.; Зінченко, А. І.; Пащенко, О. В. (My University, 2019)
Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни "Фінанси підприємств" на основі чинного законодавства у царині економіки та фінансів. У посібнику наведено методичні вказівки до опрацювання тем, контрольні питання, тестові завдання, задачі, ділові ігри, ситуаційні завдання та короткий українсько-англійський словник основних термінів, які використовуються в курсі "Фінанси підприємств". Навчальний посібник призначено для проведення аудиторних практичних занять та для самостійної роботи здобувачів вищої освіти у галузі знань "Управління та адміністрування". Він також може бути корисним для фахівців економічних підрозділів підприємств та банківських установ.
Рогов, Г. К. Практикум з фінансів підприємств : навч. посібник / Г. К. Рогов, А. І. Зінченко, О. В. Пащенко. – Миколаїв : НУК, 2019. – 152 с.