Аналіз моделей управління підприємствами та проектування інформаційної системи для зоопарку - Васильченко А. С. (My University, 2023)
Дипломний проект на тему: ''Аналіз моделей управління підприємствами та проектування інформаційної системи для зоопарку'' має об'єм 124 сторінок, містить розділи – 6, рисунки – 20, використані джерела – 41. Мета проекту полягає у підвищення ефективності управління діяльністю зоопарку за рахунок впровадження сучасних систем, які дозволять мінімізувати витрати та збільшити прибуток. Завдання проекту полягає у дослідженні моделей управління підприємствами та розробці інформаційної системи, яка забезпечить автоматизацію процесів управління комунальною установою, покращить якість управління зоопарком та взаємодію між працівниками. У першому розділі зроблений опис об’єкту дослідження і аналіз предметної області, сформовані вимоги, на основі яких розроблена концепція інформаційної системи. У другому розділі розроблений технічний проект системи. Представлені загальносистемні рішення для вибору типових програмних засобів. Спроектовано базу даних. Описані алгоритми роботи проекту. Визначені програмні і технічні засоби реалізації і експлуатації проекту. У третьому розділі розроблена робоча документація та проведена апробація проекту, яка показала коректну роботу усіх програмних модулів інформаційної системи. У четвертому розділі наведено техніко-економічне обґрунтування розробки інформаційної системи. У п’ятому розділі представлені правила та рекомендації щодо безпеки відвідувачів та працівників у зоопарку, а також правила безпеки за комп’ютером. У шостому розділі представлені правила охорони навколишнього середовища. 5 Актуальність та новизна роботи полягає у вдосконаленні системи управління зоопарком для ефективної роботи за рахунок впровадження сучасних інформаційних технологій та комп'ютерної техніки.
Васильченко, А. С. Аналіз моделей управління підприємствами та проектування інформаційної системи для зоопарку : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / А. С. Васильченко ; наук. кер. О. В. Гайдаєнко. – Миколаїв : НУК, 2023. – 124 с.
Keywords: зоопарк; проєктування; інформаційна система; дослідження; 122 ''Комп’ютерні науки''; zoo; design; information system; research