Еколого-економічна оцінка діяльності підприємств енергетичної галузі - Бурунсуз К. С. (My University, 2020)
Актуальність впровадження еколого-економічної оцінки діяльності підприємств енергетичної галузі України пояснюється сучасними вимогами до надійності енергозабезпечення та екологічної чистоти об’єктів, зростанням цін на природні ресурси, політичними обмеженнями, посиленнями екологічних вимог і стандартів. Застосування еколого-економічної оцінки діяльності підприємств енергетичної галузі дозволяє виявити екологічний вплив, що привертає увагу до розгляду еколого-економічного потенціалу, який виступає одним з головних механізмів в досягненні сукупного ефекту стійкості для країни.
Бурунсуз, К. С. Еколого-економічна оцінка діяльності підприємств енергетичної галузі / К. С. Бурунсуз // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. "Проблеми розвитку регіонів: промислові і економічні аспекти", присвяч. 100-річчю Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. – Первомайськ : ПФ НУК, 2020. – С. 68–71.
Keywords: екологічні критерії ефективності