Сучасні тенденції професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання - Лелека Віталій Миколайович (Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, 2025)
Стаття досліджує сучасні тенденції професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання. Проаналізовано компетентнісний підхід, впровадження інноваційних технологій, інклюзивне навчання та міжнародний досвід. Висвітлено ключові аспекти вдосконалення освітнього процесу для підготовки висококваліфікованих фахівців, здатних ефективно працювати в сучасних умовах. Перспективи подальших наукових досліджень охоплюють розробку інтегрованих освітніх програм, що забезпечують комплексний розвиток професійних компетентностей майбутніх фахівців з фізичного виховання.
Current trends in professional training of future physical education specialists
Лелека В.М. Сучасні тенденції професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання = Current trends in professional training of future physical education specialists / В.М. Лелека // Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи : зб. наук. праць. Вип. 1(13) / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О. А. Комар]. - Умань : Візаві, 2025. - С. 6-11
Keywords: професійна підготовка; фізичне виховання; інноваційні технології; інклюзія; академічна мобільність; заклади вищої освіти.