Управління та поводження з муніципальними відходами - Благодатний В. В.; Магась Н. І. (My University, 2023)
У методичних вказівках наведено методики визначення параметрів систем управління з побутовими відходами. Наведено приклади розрахунків апаратів переробки рідких та твердих відходів. Методичні вказівки призначені для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальності 101 Екологія, освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища», а також для студентів за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» і можуть бути використані у курсовому та дипломному проектуванні за названими спеціальностями.
Благодатний, В. В. Управління та поводження з муніципальними відходами : метод. вказівки / В. В. Благодатний, Н. І. Магась. – Миколаїв : вид. Румянцева Г. В., 2023. – 62 с.