Методичні засади щодо побудови системи бухгалтерського обліку на підприємствах лісового господарства - Потай, Інна Юріївна; Кирильчук, Марина Анатоліївна (My University, 2013)
Розглянуто особливості формування системи обліку контролю і витрат на підприємствах лісового сектору.
Потай, І. Ю. Методичні засади щодо побудови системи бухгалтерського обліку на підприємствах лісового господарства / І. Ю. Потай, М. А. Кирильчук // Матеріали VIII Міжнар. наук.-техн. конф. "Проблеми екології та енергозбереження в суднобудуванні". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: бухгалтерський облік; підприємства лісового господарства; економічна діяльність; господарська діяльність; облік витрат