Вибір матеріалів при створенні активаторів для магнітної обробки палива - Наливайко, В. С.; Маханько, О. В.; Авдюнін, Р. Ю. (My University, 2013)
Розглянуто результати дослідження труб паливопроводів із різних матеріалів та різних форм поперечного перерізу.
Наливайко, В. С. Вибір матеріалів при створенні активаторів для магнітної обробки палива / В. С. Наливайко, О. В. Маханько, Р. Ю. Авдюнін // Матеріали VIII Міжнар. наук.-техн. конф. "Проблеми екології та енергозбереження в суднобудуванні". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: активатори; магнітна обробка палива; відпрацьовані гази; каталізатори; парамагнітні матеріали; діамагнітні матеріали