Проектування гребних електричних установок змінного струму - Чекунов, В. К. (My University, 2012)
Розглянуто питання розрахунку потужності головних електричних машин гребних електричних установок (ГЕУ), побудування механічних характеристик гвинта та гребного двигуна. Досліджено роботу ГЕУ в статичних і динамічних режимах, що дозволяє студенту ознайомитися з принципами керування, розрахунку та налагодження ГЕУ змінного струму.
Чекунов, В. К. Проектування гребних електричних установок змінного струму [Електронний ресурс] : навч. посібник : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / В. К. Чекунов ; НУК ім. адмірала Макарова. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2012. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.
Keywords: гребні електричні установки; змінний струм