Аналіз ефективності використання аміаку в малообертовому судновому двигуні - Пілецький Владислав Олегович (My University, 2024)
В кваліфікаційній роботі був проведений аналіз використання аміаку в малообертовому судновому двигуні MAN B&W 9S50ME-C8.5 шляхом модернізації системи управління подачею палива. Розглянуто економічний ефект від модернізації. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 72 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 7 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Пілецький, В. О. Аналіз ефективності використання аміаку в малообертовому судновому двигуні : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / В. О. Пілецький ; наук. кер. А. Ю. Проскурін. – Миколаїв : НУК, 2024. – 74 с.
Keywords: двигун; насос; аміак; альтернативне паливо; 142 ''Енергетичне машинобудування''; engine; pump; ammonia; alternative fuel