Підвищення теплогідродинамічної ефективності парових нагрівачів повітря систем суднового мікроклімату = Increasing the heat-hydrodynamic efficiency of steam air heaters for ship microclimate systems - Скородумов, Олександр Павлович; Skorodumov, А. Р. (My University, 2012)
Дисертація присвячена підвищенню енергетичної ефективності і безпеки експлуатації систем суднового мікроклімату шляхом теплогідродинамічного удосконалення парових нагрівачів повітря. Встановлені закономірності впливу часткових теплових навантажень і нерівномірного розподілу пари та повітря на параметри робочих процесів нагрівачів = The dissertation is devoted to increasing the energetic efficiency and working safety of ship microclimate systems by heat-hydrodynamic improving the steam air heaters. The regularities for influence of partial heat loadings and non-equal steam and air distribution upon working processes parameters of heaters have been settled.
Скородумов, О. П. Підвищення теплогідродинамічної ефективності парових нагрівачів повітря систем суднового мікроклімату : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.08.05 / О. П. Скородумов ; УДМТУ ; наук. кер. М. І. Радченко. - Миколаїв, 2002. - 21 с.
Keywords: суднова енергетична установка; система суднового мікроклімату; паровий нагрівач повітря; ступінчаста конденсація; сепарація пари; marine power plant; ship microclimate system; steam air heater; step condensation; steam separation