Використання сучасних методів в розрахунках ходовості баржо буксирних составів - Король, Ю. М.; Дєдов С. М.; Корнелюк О. М.; Korol Yu. M.; Dedov S. M.; Kornelyuk O. M. (My University, 2023)
Наведено результати визначення за допомогою CFD-методів опору буксиру, баржо буксирних составів та виконання робіт з проектування рушійного комплексу буксира проекту Т2012 в CAD-, CAE-системі SolidWorks.
The Use Of Modern Methods In The Calculations Of Barge Performance Of Towing Equipment
Король, Ю. М. Використання сучасних методів в розрахунках ходовості баржо буксирних составів = The Use Of Modern Methods In The Calculations Of Barge Performance Of Towing Equipment / Ю. М. Король, С. М. Дєдов, О. М. Корнелюк // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 11–14.