Покращення показників роботи головного двигуна на режимах часткових навантажень - Гаврилюк Олексій Анатолійович (My University, 2024)
В кваліфікаційній розроблений комплекс заходів щодо покращення екологічних показників роботи двигуна МАК 7M43С шляхом використання добавок водню. Розглянуто економічний ефект від модернізації. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 68 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Гаврилюк, О. А. Покращення показників роботи головного двигуна на режимах часткових навантажень : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / О. А. Гаврилюк ; наук. кер. В. С. Наливайко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 65 с.
Keywords: екологічні параметри; випускні гази; часткове навантаження; водень; 142 ''Енергетичне машинобудування''; environmental parameters; exhaust gases; partial load; hydrogen