Значення рекреаційного попиту при виборі оптимальних гравітаційних моделей у рекреаційних проектах - Яцунський, Є. О.; Yatsunskyi, Yevhen O. (My University, 2015)
У статтi розглянуто декiлька гравiтацiйних моделей, проаналiзовано їх недолiки в розрiзi рекреацiйної галузi. Подано ключовi поняття рекреацiйного попиту. Проведено дослiдження з пошуку оптимальної гравiтацiйної моделi, яка максимально поєднує рекреацiйний попит та пов'язанi з ним моделi поведiнки.
Яцунський, Є. О. Значення рекреаційного попиту при виборі оптимальних гравітаційних моделей у рекреаційних проектах = Value of the recreational demand in selecting optimal gravitу models in recreational projects / Є. О. Яцунський // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 3 (459). – С. 126–133.
Keywords: рекреацiйний попит; гравiтацiйна модель; деструктивний ефект вiдстанi; ефективний попит; прихований (латентний) попит; нав'язаний попит; вiдволiкаючий попит; замiнюваний попит; атрактивнiсть територiї; рекреационный спрос; гравитационная модель; деструктивный эффект расстояния; эффективный спрос; скрытый (латентный) спрос; навязанный спрос; отвлекающий спрос; замещающий спрос; аттрактивность территории; recreational demand; gravity model; distance destructive effect; effective demand; latent demand; imposed demand; diverting demand; replacement demand; attractiveness of the area