Роль ділових ігор у фаховій підготовці юристів - Джулай, Г. Г.; Djulay, G. G. (My University, 2012)
Розглянуто сутність ділових ігор та їх роль у фаховій підготовці майбутніх юристів у вищих навчальних закладах. Висвітлено основні функції ділових ігор. Розглянуто та проаналізовано складові компоненти ділових ігор
The importance of role plays in training the future lawyers
Джулай, Г. Г. Роль ділових ігор у фаховій підготовці юристів / Г. Г. Джулай // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2012. – Вип. 5. – С. 45–47.
Keywords: фахова підготовка; педагогічні технології; вищі навчальні заклади; юридична освіта; ділові ігри; pedagogical technologies; university; law education; role play