Розробка алгоритму управління рухом транспортного мобільного робота - Васильєв О. Г.; Ольшевський С. І.; Гостєв Г. Р.; Vasilyev O. G.; Olshevsky S. I.; Guestev G. R. (My University, 2023)
В роботі розглядається задача розробки алгоритму управління рухом мобільного робота, оснащеного мікроконтролером. Для підвищення ефективності роботи окремого транспортного мобільного робота на складі необхідно регулювати положення, швидкість, прискорення та напрямок руху мобільного робота в кожний момент часу за відомим маршрутом. Запропоновано методику форсованого управління рухом транспортного мобільного робота. На її основі у середовищі Simulink розроблено блок керування різними маневрами рухів робота, який обчислює його відстань до найближчої точки повороту або зупинки та відповідну швидкість у кожний момент часу.
Development of the mobile transport mobile robot motion control algorithm
Васильєв, О. Г. Розробка алгоритму управління рухом транспортного мобільного робота = Development of the mobile transport mobile robot motion control algorithm / О. Г. Васильєв, С. І. Ольшевський, Г. Р. Гостєв // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 312–315.