Ковальчук, С. В.Kovalchuk, S. V.2020-01-082020-01-082019https://eir.nuos.edu.ua/handle/123456789/2807Ковальчук, С. В. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції / С. В. Ковальчук // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 85–89.Розглядаються причини низької конкурентоспроможності продукції українських товаровиробників, чинники підвищення якості продукції на усіх підприємствах та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції. Ключові слова: конкурентоспроможність, продукція, підприємство.The reasons for the low competitiveness of Ukrainian producers' products, factors of improving the quality of production at all enterprises and ways of improving the competitiveness of products are considered.otherконкурентоспроможністьпродукціяпідприємствоcompetitivenessproductsenterpriseШляхи підвищення конкурентоспроможності продукціїWays to increase product competitivenessThesis