Розробка мобільного застосунку "eTrick" для продажу аксесуарів для мобільних телефонів - Скакунов Г. О. (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена вирішенню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробці мобільного застосунку "eTrick" для продажу аксесуарів для мобільних телефонів. Об’єктом даної роботи є процес розробки мобільного застосунку "eTrick" для продажу аксесуарів для мобільних телефонів. Проведено аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення та проаналізовано існуючі програмні продукти та методи розробки мобільних застосунків. Було розроблено мобільний застосунок "eTrick" для пошуку та придбання мобільних аксесуарів та представлено частину коду. Проведено опис аспектів охорони праці при роботі з мобільними телефонами. Кваліфікаційна робота викладена на 96 сторінках друкованого тексту, містить 32 рисунка, 9 таблиць, 5 додатків та список використаних джерел із 13 найменувань.
Скакунов, Г. О. Розробка мобільного застосунку "eTrick" для продажу аксесуарів для мобільних телефонів : бакалаврська робота ; спец. 121 ''Інженерія програмного забезпечення'' / Г. О. Скакунов ; наук. кер. Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2023. – 97 с.
Keywords: Мобільний застосунок; постановка задачі; мобільні аксесуари; Android; проект мобільного забезпечення.; 121 ''Інженерія програмного забезпечення''