Удосконалення технології виготовлення валу-шестерні екскаватора (ø170 мм; m = 3,5; L = 600 мм) - Лук'яненко Валентина Сергіївна (My University, 2025)
В магістерській роботі на тему «Удосконалення технології виготовлення валу-шестерні екскаватора (ø170 мм; m = 3,5; L = 600 мм)» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір та обгрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процес виготовлення, а також розглянуті питання з можливості використання інструменту для глибокого свердління при механічній обробці. В магістерській роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів, спроектована дільниця з виготовлення деталі, розраховані техніко-економічні показники дільниці і доцільність її проектування, розроблені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці.
Design of manufacturing technology for roller conveyor shaft-gear (ø170 mm; m = 3,5; L = 600 mm)
Лук'яненко, В. С. Удосконалення технології виготовлення валу-шестерні екскаватора (ø170 мм; m = 3,5; L = 600 мм) = Design of manufacturing technology for roller conveyor shaft-gear (ø170 mm; m = 3,5; L = 600 mm) : магістерська робота ; спец. 131 "Прикладна механіка" / В. С. Лук'яненко ; наук. кер. С. О. Моргун. – Миколаїв : НУК, 2025. – 128 с.
Keywords: вал шестерня; заготовка; припуски; оправка; довб’як чашковий; фреза; відрізний різець; flange cup; adapter device; workpiece; allowances; mandrel; cup dovetail; milling cutter; cutting cutter; 131 "Прикладна механіка"