Нейролінгвістичний складник у вивченні англійської мови громадянами України: електронний довідник - Алексеєвець Таісія Вадимівна; Alekseievets Taisiia (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню ролі нейролінгвістичного програмування (НЛП) у процесі вивчення англійської мови громадянами України. У роботі розглянуто сучасні методи викладання іноземних мов, проблеми мовної освіти в Україні, а також проаналізовано потенціал НЛП як інструменту підвищення ефективності навчання. Особливу увагу приділено практичному застосуванню НЛП-технік – якоріння, рефреймінг, моделювання мовної поведінки – у покращенні мотивації, запам’ятовування та подоланні мовного бар’єру. Результатом дослідження стала розробка електронного довідника, що узагальнює застосування НЛП у вивченні англійської мови. Отримані висновки мають як теоретичне, так і практичне значення для викладачів, студентів і всіх, хто прагне покращити свої мовні навички за допомогою інноваційних методик.
Neurolinguistic component in the study of English by citizens of Ukraine: an electronic guide
Алексеєвець, Т. В. Нейролінгвістичний складник у вивченні англійської мови громадянами України: електронний довідник = Neurolinguistic component in the study of English by citizens of Ukraine: an electronic guide : бакалаврська робота ; спец. 035 ''Філологія'' / Т. В. Алексеєвець ; наук. кер. О. В. Гогоренко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 53 с.
Keywords: нейролінгвістичне програмування (НЛП); вивчення англійської мови; мовна освіта в Україні; методи викладання іноземних мов; НЛП у навчанні переклади англійською; 035 ''Філологія''; Neuro-Linguistic Programming (NLP); English language learning; Language education in Ukraine; Foreign language teaching methods; NLP in education