Новітня історія країн Європи та Америки (1918 – початок ХХІ ст.) - Буглай Наталя Михайлівна (Видавець Румянцева Г. В., 2018)
Посібник відповідає програмі вивчення нормативної навчальної дисципліни «Новітня історія країн Європи та Америки», освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів напряму 6.020302. Історія*. Навчальна дисципліна «Новітня історія країн Європи та Америки» присвячена одному з фундаментальних історичних курсів, що складають основу вивчення проблем всесвітньої історії. Основна увага при вивченні курсу зосереджується на соціально-економічних та політичних аспектах розвитку Великобританії, Франції, Німеччини, Італії, Іспанії, США, Канади. Розрахований на студентів закладів вищої освіти, магістрів, аспірантів.
Буглай Н.М. Новітня історія країн Європи та Америки (1918 – початок ХХІ ст.) : навч.-метод. посіб. / Н.М. Буглай. – Миколаїв : Видавець Румянцева Г. В., 2018. – 278 с.
Keywords: новітня історія; всесвітня історія; країни Західної Європи; країни Північної Америки; 1918 – початок ХХІ ст.