Мовні маркери мілтон-модельних процесів у текстах туристичного дискурсу - Голуб, Є. С.; Щербак, О. В. (My University, 2019)
Статтю присвячено дослідженню лінгвістичних маркерів, що генерують Мілтон-модельні процеси в текстах туристичного дискурсу. У зв’язку з цим розкрито сутність Мілтон-моделі та її процесів з позиції нейролінгвістичного програмування, а також проілюстровано різні Мілтон-модельні процеси фрагментами текстів українських туристичних компаній.
Щербак, О. В. Мовні маркери мілтон-модельних процесів у текстах туристичного дискурсу / О. В. Щербак, Є. С. Голуб // Матеріали XV Всеукр. наук.-метод. конф. студ. та молодих науковців "Прикладна лінгвістика 2019: проблеми і рішення", 16 трав. 2019 р. – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 27–29.
Keywords: Мілтон-модель; процес упущення; процес узагальнення; процес викривлення