Conceptual model of project management for robotic water area clearing from underwater potentially hazardous objects - Hrytsaienko, Maksym H.; Грицаєнко, М. Г. (My University, 2018)
Антотація. Сформульовано науково-прикладне завдання управління проектами очищення акваторій від підводних потенційно небезпечних об’єктів. Реалізацію завдання пропонується виконувати шляхом застосування засобів морської робототехніки. Розроблено узагальнену концептуальну модель управління проектами роботизованого очищення акваторій на основі єдиного інформаційного простору проекту. Модель створена як чотирирівнева структура. Кожний рівень реалізується відповідними засобами морської робототехніки і пов’язаний з іншими за допомогою системи інформаційного обміну.
Hrytsaienko, M. H. Conceptual model of project management for robotic water area clearing from underwater potentially hazardous objects = Концептуальна модель управління проектами роботизованого очищення акваторій від підводних потенційно небезпечних об’єктів / M. H. Hrytsaienko // Shipbuilding & Marine Infrastructure. – 2018. – № 1 (9). – С. 15–20.
Keywords: project management; conceptual model; marine robotics; underwater potentially hazardous object; управління проектом; концептуальна модель; морська робототехніка; підводний потенційно небезпечний об'єкт; управление проектом; концептуальная модель; морская робототехника; подводный потенциально опасный предмет