Фактори небезпеки та загрози політичній безпеці української держави - Кравчук, О. Ю. (My University, 2014)
Систематизовано основні характеристики загроз політичній безпеці країни. Охарактеризовано поняття «загроза» та «політична загроза», визначені параметри політичних загроз та небезпек для країни.
Кравчук, О. Ю. Фактори небезпеки та загрози політичній безпеці української держави / О. Ю. Кравчук // Матеріали III всеукр. наук.-практ. конф. «Придніпровські соціально-гуманітарні читання». – Кіровоград, 2014. – С. 257–259.
Keywords: загроза; політична загроза; політична безпека; параметри; політична стабільність; threat; political threat; political security; parameters; political stability