Інновації в судобудуванні та океанотехніці - (:unkn) unknown (My University, 2022)
У збірнику наведенні матеріали VІII Міжнародної науково-технічної конференції «Інновації в суднобудуванні та океанотехніці». Збірник становить інтерес для наукових працівників, викладачів, інженерів та студентів.
Інновації в судобудуванні та океанотехніці : матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. / відпов. за вип. Г. В. Павлов. – Миколаїв : Видав. Торубара В. В., 2022. – 620 с.