Використання лізінгу для залучення міжнародних інвестицій - Іртищева, І. О. (My University, 2005)
У роботі досліджено лізингові операції при технічному оснащенні аграрного сектору України, висвітлено світовий досвід. Основними методами досліджень є аналітичні.
Іртищева, І. О. Використання лізінгу для залучення міжнародних інвестицій / І. О. Іртищева // Культура народів Причорномор'я. – 2005. – № 71. – С. 146–149.