Інформаційно-вимірювальний комплекс автономного днопоглиблювального судна - Жуков Ю. Д.; Зівенко О. В. (ЧДТУ, м. Черкаси, 2021)
Наведено основну концепцію вимірювального комплексу для автономного підводного земснаряда. Надано рекомендації щодо вибору засобів вимірювальної техніки.
Keywords: земснаряд для автономного обслуговування; підводний земснаряд; видалення опадів; система вимірювання та контролю; ефективність днопоглиблення