Економіка та організація інноваційної діяльності - Руснак Алла Валентинівна; Савченко Олександр Григорович; Ломоносов Дмитро Анатолійович (My University, 2021)
Розкриваються теоретичні основи, принципи, методи та інструменти, що використовуються в процесі організації та здійсненні інноваційної діяльності підприємства. Вивчення матеріалу посібника сприятиме формуванню у здобувачів вищої освіти сучасного економічного мислення та системи теоретико-методологічних знань і практичних навичок раціональної організації та економічного обґрунтування напрямів інноваційної діяльності підприємства з урахуванням сучасних тенденцій інноваційного розвитку економіки. Навчальний посібник буде корисний для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 «Економіка», викладачів, науковців, керівників та фахівців підприємств, підприємців.
Руснак, А. В. Економіка та організація інноваційної діяльності : навч. посібник / А. В. Руснак, О. Г. Савченко, Д. А. Ломоносов. – Миколаїв : Іліон, 2021. – 324 с.